Contact
Email:
Subject:
Message:
Online
Now 1 guest online


CONTA SRL este infiintata si isi desfasoara activitatea din anul 2002, avand in prezent un numar de 8 angajati. Utilizarea unor softuri practice oferim clientilor nostrii servicii de inalta calitate si informatii precise si la timp ce ajuta in luarea celor mai bune decizii.

Suntem o echipa de profesionisti, dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor. In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale. Suntem la curent in permanenta cu modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei clientilor.

Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Prin firma noastra de contabilitate dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor incredere prin professionalism, prin promptitudine in rezolvarea problemelor intervenite in activitatea zilnica si gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil si salarizare.

Profesionalismul si calitatea serviciilor sunt principii dupa care ne ghidam in activitatea noastra.Last Updated (Tuesday, 01 December 2009 20:04)

 
Curs valutar BNR
TaraSimbolCurs
State flagEUR 4.7556
State flagUSD 4.2732

Valabil azi: 2019-10-18
Sursa: BNR
Copyright © 2019 Sc Expcontabil SRL